T-8

Om 8 dagar sitter jag på ett flyg över Atlanten. När jag bokade resan för nästan ett halvår sedan kändes det som en evighet men nu är det dags. Senaste resan över till USA var när jag var gravid med Norah och vi körde en månad i Florida och Las Vegas hos våra vänner som bor där. Nu kör vi all in på storstad, upplevelser och säkerligen en hel del shopping även om det inte är prio 1 (ingen Woodbury Common Outlet dag för oss – jag vägrar!)

Det är min första gång i NY och jag har en massa ställen jag vill hinna se och uppleva, saker att göra etc. Vi kommer att bo mitt i smeten och har en del saker som ishockey och basket inbokade redan men vill gärna få fler tips på sånt som absolut inte får missas!

Själv ska jag jobba med att bli av med förkylningen/snorandet som stör mig nu för att vara fit for fight om en vecka så att jag orkar ta mig an en löptur runt Central Park.

timessquarenycorg
Bild lånad från Times Square NYC’s Facebooksida

Annonser

Ett svar till “T-8”

  1. Åh jag åker till min bästis som bor på Manhattan i slutet av april :)! Sleep no more skall vi uppleva!!! Jag kommer även lära ett pass soul cycling har jag tänkt!
    Du MÅSTE tipsa när du kommer därifrån, shopping är väl inte att tänka på när dollarn ligger så gräsligt…
    Kraaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s