Kom igen nu!

Måndag, och den 7 dagen med denna halvsjuka känsla i kroppen. Småfrussen, stel nacken och snorig. Inte tillräckligt sjuk för att vara hemma men inte kry nog för att jobba. Så tröttsamt. Kom igen kroppen, give me a break!

Jag stressade upp mig i fredags över att Norwegian vi flyger med på fredag strejkar men nu verkar det bara gälla det bolag som har baser inom Skandinavien och påverkar således inte oss. Men jag vågar nog andas ut först när jag sitter på flyget!

Barnen har hittat hem igen och ordningen är återställd! En vecka är alldeles lagom för att hinna ladda batterierna.

Trots den bläiga känslan i kroppen har jag fått ihop en hel del steg idag genom att ta mig till och från jobbet och möten. Imorgon kör jag dock hemmakontor i mysbrallor och t-shirt och kurerar mig. Löprundan i Central Park måste bli av nästa vecka!Annonser

Ett svar till “Kom igen nu!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s