Frukost(träning) med Sparkibaken och Fazer

Ni vet den där känslan av att vilja men inte kunna. Den suger, det kan vi väl skriva under på. Imorse var det precis så. Det sög rejält!

Jag var inbjuden av Terese a k a Sparkibaken till en frukostträff med träning på SATS Hötorget. Medarrangör var Fazer som stod för frukostdelen. 

Efter en veckas träningsvila, mer eller mindre, känner jag mig fortfarande inte helt hundra och vågade således inte ge mig hän träningen. Jag KAN inte köra halvdant, det all in, särskilt när man tränar tillsammans med ett gäng motiverande tjejer. Jag ställde upp som frivillig fotograf istället och hejade fram de övriga igenom passet innan det var dags för frukosten!Det bröd som Fazer bjöd på under frukosten, där jag för en gång skull hann prata med tränings-/bloggvänner  utan att behöva fokusera på annat än nuet, är ett nytt koncept innehållandes rotfrukter. Bägge brödsorterna  som jag provade idag innehåller kidneybönor och morot som kombinerats med palsternacka och rödbetor. Resultatet blir ett saftigt bröd med färg från rotfrukterna men smaken är precis som vanligt! Supergott om du frågar mig – jag ser fram emot att testa dessa på barnen för att få deras utlåtande!

Brödet i sig smakade riktigt gott, här med skivad avokado, lite olivolja och sesamfrön till. En perfekt start på dagen i kombination med en god juice.

Annonser

2 svar till “Frukost(träning) med Sparkibaken och Fazer”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s