Lower Manhattan, Broadway och Brooklyn Bridge

Första dagen här i NY och vilken härlig dag det har varit, och är. Just nu har vi en kort paus på hotellet för snacks och dusch innan vi ska vidare.

Vi lyckades sova till 7 lokal tid (1 hemma) imorse och ordentligt påpälsade och kittade med te och kaffe från hotellet började vi dagen vid 8-tiden.

Klassisk amerikansk frukost på The Coffee Shop NYC vid Union Square – där det visar sig att M åt varje morgon under hans konferens ned jobbet hundra år sedan. En soja vanilla latte från Starbucks på det och jag var redo för dagen.

Vi traskade hela Broadway ner till Wall Street, checkade av Tjuren, och sedan vidare till Battery Park och utsikten mot Frihetsgudinnan och Ellis Island. Då solen har strålat från en klar himmel hela dagen var utsikten perfekt!

Vidare till fots mot Brooklyn Bridge och över den till Brooklyn. Lunch på Grimaldis – supersmarrigt. 

En kort taxiresa Brooklyn – South Street Seaport på Manhattan och shopping på Abercrombie&Fitch  där både M och jag kan tillbringa timmar, och spendera alldeles för mycket pengar😄

En promenad Broadway till 5.e Avenyn och 27.e gatan där vi bor och nu väntar basketmatch mellan New York Knicks och Indiana Pacers på Madison Square Garden. Ska bli sjukt kul. Har noll koll på basket men vi är där för upplevelsen.

Lite bilder från dagen:EditAnnonser

Ett svar till “Lower Manhattan, Broadway och Brooklyn Bridge”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s