Hej vardag och klart med en halvmara

På hemmaplan och hjälp vad man kastas in i vardagen på en gång. Tvätt, matlagning, barnens träningar och läkarbesök. Lägg in en jobbdag och instruerande på det och du har vår fredag.

Någonstans hade jag tänkt mig en lugn lördag men hade visst missat att Felix spelar cup imorgon och inte på söndag och då måste vi (mini och jag) såklart dit och heja på! 

Idag blev det också klart med att jag springer Women’s Health HalfMarathon den 25. april ute på Djurgården. Lite ”hur tänkte jag nu”-känsla men samtidigt vet jag att jag klarar det med träningsdosen jag håller igång nu. Får helt enkelt ha genomförandemål snarare än tidsmål även om det sistnämnda säkerligen kommer att finnas, outtalat åtminstone.Morgonpass på Broadway i söndags i fantastiskt vårväder!

Annonser

2 svar till “Hej vardag och klart med en halvmara”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s