Yoga på Youtube

Jag försöker tänka stretch, rörlighet och yoga i min träning men senaste tiden har jag inte tagit mig ro till att göra det.
Då jag kör mitt Runners Strength pass imorgon är det inte läge att styrketräna ikväll för att sedan försöka instruera och genomföra passet med träningsvärk, istället skall jag yoga hemma efter att barnen somnat. En stund för mig själv och kanske kan jag komma till ro lite snabbare efter det också.

Youtube är superbra inspirationskälla för en rastlös yogi som jag. Jag gör gärna inte samma flöde 2 gånger då jag tröttnar och inte tycker att det är lika givande (bortsett från Johanna Anderssons, Happy Hips som kan köras 10 gånger om dagen !) och har därför letat på Youtube efter variation. En av mina favoriter är Yogi Nora, en tjej som med sin Youtube-kanal når ut till hundratusentals besökare. Det finns en drös med både korta och långa yogapass på olika nivåer som passar perfekt för ett pass hemma. Jag öppnar alltid Youtube på Ipaden och genom mina trådlösa hörlurar kan jag höra instruktionerna utan att alla andra hemma behöver göra det och på så sätt störs jag inte heller (om någon nu skulle vara vaken).

Ikväll kör jag det här passet:Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s