Hiss och diss

SL ligger inte på plussidan hos mig idag, de gjorde de iofs inte igår heller. Frågar du mina närmaste kollegor så säger de att inget är på + hos mig just nu. Lite för mycket av allt just nu. Milt sagt.

Jag balanserar lugnet i kroppen, håller reda på barnens träningar/lekdejter/utvecklingssamtal genom Outlook kalendern och det blir mest ett hej hemma innan jag slocknar framför en halvdålig Netflix serie. Jobbar och planerar in träningen minutiöst för utan den kan jag lika gärna låta mig besegras.

Så att SL idag ser till att min hemresa ikväll tar si så där dubbelt så lång tid mot det normala – INTE OK!

Jag ser redan fram emot helgen, Spin of Hope på lördag morgon och på söndag blir det utanför boxen men i en box. Jag ska testa på crossfit! Wihii. Kan ju bara bli en succé. Våga vara stark. Barnen kör ett kids pass samtidigt. Väldigt smidigt!

Men nu är det fortfarande tisdag och jag hoppas att onsdag för med sig tåg som går i tid, lite solsken och en arbetsdag som är kortare än 11 timmar. Over and out.

Annonser

Ett svar till “Hiss och diss”

  1. Ibland har man såna perioder. Jag är inne i en blandperiod just nu, upp och ner som en bergodal-bana. Har dessutom en jobbig hosta som drar ner mig från toppen på berget rakt i underjorden hela tiden då den tar nåt fruktansvärt på krafterna. Det var inte lunginflammation när jag kollade för 1,5 v sedan, kan det ha blivit nu????

    Sköt om dig vännen!
    KRAM!!!!!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s