Hej och hå, nu är det påsk!

Om min plan över långhelg i ensamhet med jobb och träning en masse kändes lite för bra för att vara sant så fick det ett abrupt slut redan igår kväll, innan det ens hade börjat.

M haltar in efter fotbollsträningen och konstaterar att hälsenan nog är av, eller iallafall brusten. Kompistaxi (tusen tack Micke!) till Södersjukhuset och jag hemma med Jr som gråter halva natten av oro för pappa då han såg hur han ramlade på plan. Mini sover såklart natten igenom och fattar inget på morgonen…

Med kryckor i handen återvänder M strax före frukost (och ja, senan av – operation senast onsdag, sedan väntar lång rehab) och då har vi sms’at sedan 04. Kidsen planerat lediga idag för de skulle ju åka bort vilket gör att de hänger med mig till jobbet i stan. Behöver vi tala om trötthetsgrad hos mig?!

5 timmar på kontoret, mutas med sushilunch och varm choklad från Espresso House. Surfplattor är guld värt! Enda bekymret – Felix likblek, trött och fryser.

Väl hemma somnar han – jag tar tempen efter en stund, 39.9! Var kom det ifrån?! Bara att göra en 360 i planeringen. En dag i taget – för påsklov i Fagersta ska barnen få, frågan är bara när.

Reality hits you in the face. På sätt och vis är det skönt att det är påsk, långledigt. Vi slipper VAB, jag kan jobba hemifrån ändå och feber brukar gå över rätt snabbt. Det är mest den stora jag oroar mig för – men han pinnar på rätt bra här hemma trots smärtan. Fast besluten om att vara tillbaka snabbast möjligt! 

Har ni förresten tips på grymma landstingsanslutna (initialt) sjukgymnaster som kan träningsrelaterade skador – shoot!

Ta hand om er där ute, kör försiktigt och njut av alla Påskägg🐣

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s