Minst sagt lågintensivt

Min träning just nu går i ungefär samma tempo som M tar sig runt hoppandes på sina kryckor. Jag har de senaste 2 veckorna fått till 6 träningspass varav 4 lågintensiva yogapass och endast 2 konditionspass. Kroppen har känts seg och jag har väntat på att det ska bryta ut på riktigt.

I torsdags, på min födelsedag, kliade halsen som den och jag blev hes. hesheten har hängt med sedan dess och det har svidit som tusan. Nu verkar det tack och lov börja ge med sig och jag håller alla tummar och tår jag kan för att den här veckans träningsplaner skall kunna bli av!

Womens Health Halvmaraton kör testlöpning av banan nu på tisdag och jag räknar kallt med att vara fit for fight då. Att kunna springa igenom en ny bana tillsammans med farthållare FÖRE ett lopp är lyxigt, och ett kul sätt att springa ihop med andra tjejer som har samma mål framför sig.

Cykeln skall förhoppningsvis får komma ut och rastat lite också, jag har ett löppass inplanerat på ett närliggande gyms medlemsdagar och sedan väntar avslutande dagen på Löpcoach Steg 2 utbildningen på söndag, dagen som jag missade i höstas av olika anledningar. Kläm in barnens träningar 5 dagar (måndag till fredag), seriestart i Sanktan (St Erikscupen i fotboll – deras seriespel) för Felix på lördag följt av en lunch med bästa tjejgänget på det så har jag verkligen en superkul vecka att se fram emot!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s