Testlöpning

jag kan inte påstå att suget fanns efter ett lite lagom långt löppass, eller löppass överhuvudtaget, när regnet började ösa ner i eftermiddags. Men, då kläderna var packade och barnens hämtningar ordnade (ni minns lilla parentesen – make med gipsad fot här hemma) var det bara att bita ihop som jag alltid brukar säga till alla andra!

Samling vid Idrottsmuseet med ett stort gäng tjejer som alla ville testspringa banan inför Womens Health halvmaraton den 25.e. Gemensam uppjogg till Berwaldhallen där vi delade upp oss på kort och lång slinga (bägge varven springs på loppet).

Jag valde det långa varvet på ca 12,5 km, dels för att jag behövde få till ett lite längre pass men också för att jag lyckades hitta så trevligt sällskap att springa med, och så här i efterhand blev det rätt val. Aldrig har det känts så lätt att springa. Bortser vi från regnet var vädret perfekt, frisk luft fyllt av syre och ingen sol som steker på.

Jag är också glad över att ha sprungit det här långa varvet före loppet, nu kommer sista varvet på bara 8,5 km kännas kort!

Det är inte ofta banläggningsansvarige är med och springer och förklarar banan igenom. Träffade även på Jenny som var med och coachade!

Annonser

Ett svar till “Testlöpning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s