Helgen i bilder

Vilken helg vi har haft. det har gått i raketfart och vi har hunnit med en massa roligt. Seripremiär för Felix i Sankt Erikscupen där killarna efter en fantastiskt insats spelade oavgjort mot ett lag som vi förlorade mångfaldigt mot förra säsongen. Felix mästerlig i sin roll – han är tuff och får ta stryk därefter av motspelarna – han hamnade i mål på matchen som vårt andra lag spelade ett par timmar efter första matchen. Sedan såg vi inte röken av sonen på lördagen förrän vi fick hem honom, kompis och kompis mamma på lite helgmys.

Norah körde övernattning hos bästis lördag-söndag och själv har hållt mig hemifrån delar av lördag och i stort sett hela dagen idag.

Igår, kostworkshop ledd av Härliga Vardag- Linda, hemma hos Elin. Med sällskap Anna-Karin, Maj och Amira och de nya bekantskaperna Karolina och Cecilia fylldes eftermiddagen av glädje och skratt i kombination med en massa spännade matlagning där pumpa och bovete låg i fokus. Mer om alla recept kommer!

Idag söndag har jag äntligen gått sista dagen på min Löpcoach Steg 2 utbildning med Urban Tribes. De två första dagarna gick jag i höstas men kunde pga sjukdom inte närvara sista dagen vilket jag alltså gjorde idag. Biomekanik, skador och träning för att hitta tillbaka efter skada stod på schemat – väldigt passande då jag har M hemma med gipsat ben i någon vecka till och därefter påbörjas rehab. Han kommer att bli min testperson helt klart!

Bilderna nedan får tala för sig själva!

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Annonser

2 svar till “Helgen i bilder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s