Sneakpeak på AW 15 hos Merrell

Den här tiden på året är det dags att förkovra sig i färg, form och funktionalitet hos höstens och vinterns nyheter när det kommer till både träningskläder och skor men också allt annat i produktväg.

Hösten känns väldigt avlägsen just nu när vårvärmen äntligen hittat till Stockholm men det skadar inte att få längta lite.

Mitt hjärta slår extravolter när jag ser att designers skapar annat är rosa kollektioner för oss tjejer – rosa i lagom är kul, men många gånger blir det bara rosa och då går det fetbort hos mig.

Merrell är ett välkänt märke för många av oss. Jag använder mina turkosa Bare Access Arc när jag tränar inomhus men har ännu inte kommit till Märket i utomhuslöpningen.

Till hösten kommer Merrells skor med ännu mer fokus på Outdoor – utomhusmärke som de ju verkligen är. Trailskor med större uppbyggnad än tidigare år, en annan sko med en slags strumpa i som skall se till att grus och annat skräp inte kommer in i skon och skaver under en löprunda i skogen. Min favorit blev ändå skor som kommer med dubbar. Många av konkurrenterna har haft dubbade skor på marknaden en längre tid och det är kul att se hur Merrell håller sig kontra dem. Med suverän passform och kvalité generellt borde det inte bli något problem gissar jag. Återstå att testa själv!

Och om vi vuxna ska ha sköna skor är det inget mot hur barnens skor ska vara. Samma funktionalitet och hållbarhet. Lättviktsskor som håller hela skoldagen. Och prisvärda.

   
        

Annonser

Ett svar till “Sneakpeak på AW 15 hos Merrell”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s