Fredagsmys och förberedelser inför Halvmaran imorgon

Precis som många tidigare fredagar hänger jag ett par timmar i ishallen då Norah har träning med Flickor B. Det är ganska skönt att bara sitta här och inte göra så mycket den tiden.

Imorgon vid den här tiden är jag förhoppningsvis lite tröttare men väldigt nöjd och stolt över min prestation på Halvmaran som jag ska springa i city.

I träningsgrupperna på FB har det idag talats om uppladdning inför lopp. Hur gör man? Gör man nåt alls?

För min egen del så ser jag alltid inför långpass (tävling eller ej) att ha fått i mig en rejäl kolhydratrik middag kvällen innan. Mitt måste utöver detta är lite chips! Gott och salt och jag äter det alltid kvällen före lopp. Jag blir så sjukt trött efter ett långpass och jag vet att en rejäl middag dagen före hjälper till att minska detta.

Imorgon bitti äter jag en vanlig frukost och då loppet startar relativt bra i tid, klockan 11, blir det bara lite dryck och en banan en timme innan.

Kläderna tog jag fram redan igår, jag springer såklart i den rosa Plan Sverige tröjan men har också fått nya kompressionstights från Craft som ska testlöpas (recension kommer). Har bara gått med dem hemma innan och de är grymt sköna. Under t-shirten en långärmad clima cool från Craft den också. Sportsockor från Pierre Robert och mina Nike Lunarglide på fötterna. Och viktigaste av allt, värstabästa sportbehån från märket Anita. Sen är jag redo!

   
 

Annonser

Ett svar till “Fredagsmys och förberedelser inför Halvmaran imorgon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s