Spinningbonanza

Långhelg och jag passar på att köra spinningpass gånger 3 dessa dagar. Jag är inte riktigt där än att jag kör intervallpass utomhus på racer varvid det är perfekt med intervallpass inomhus på cykel.

Gårdagens RPM (Les Mills förkoreograferade spinningpass) går till historien som ett av de sämsta passen jag varit på, tyvärr. Rent krasst bör man inte instruera om man inte förstått tanken bakom pulsbaserad träning och hur man ska guida deltagarna i det. 

Min maxpuls och pulszonerna jag skall hålla mig i har jag koll på så jag körde eget race under den timmen.

Morgonens pass på SATS var riktigt bra däremot som pass när det kommer till musik och upplägg. Dock saknar jag entusiasm och känslan av en instruktör som älskar det hen gör istället för att kännas alldeles för rutinmässig. Tacka vet jag Jessica, Elin, Terese m fl som alltid är 100% närvarande! Något jag själv också hoppas att jag uppfattas som när jag instruerar.

Jag måste iallafall ha tagit i rejält då jag lyckades dra loss klossen i min ena cykelsko. Gängorna var helt släta så det blev till att byta ut dessa – dags för nya skor också tänker jag.

Imorgon är jag inbokad på pass också, sedan blir det vilodag på lördag då Jr och jag ska på kryssning.

  

Annonser

2 svar till “Spinningbonanza”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s