Musikmåndag

Trots att det är några månader kvar till höstens spinningpass har jag fullt upp med att samla på mig bra låtar som funkar i spinningsalen. Då Jr här hemma också har hittat, och fastnat för, Spotify får jag en massa tips från honom på låtar som han tycker skulle passa på mina pass. Vissa är klockrena medan andra kanske får avvisas lite fint (En remix av Groupie funkar bra hemma men inget jag tar med i spinningsalen).

Hur gör du som instruerar – var hittar du dina låtar? Tipsa mig gärna!

Dagens tips får bli Felix absoluta favorit just nu – Ufo med Vigiland. Den växer fortfarande hos mig men får ligga kvar på listan inför hösten.

spotify:track:3zYqHQ4tu4pB2acp9Lltnz

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s