Skansen och löpcoachning i regnet

Idag gjorde Felix klass den årliga resan till Skansen. En höjdpunkt på alla sätt för barnen, för många blir det den enda resan in till Stockholm City varje år (vi har 35 min in med pendeln) medan det för många är lika kul att återse alla djuren på Skansen, äta matsäck osv.

Jag följer med klassen dessa gånger för att få en chans att umgås med barnen, pedagogerna och med Felix. 

Vår resa kryddades lite extra av att vi anlände Skansen och Cirkus samtidigt som Idol bussen med slutdeltagarna (eller nåt liknande – slutaudition pågår har jag läst) och det blev en massa glada tillrop från barnen när både programledare och deltagare vinkade glatt till dem😄

Inne på Skansen hann vi med möbelsnickeriet och maskinverkstan före lunch för att på eftermiddagen fokusera på alla djur.

Regnet höll sig borta hela dagen och kom lagom till att vi var hemma igen. Samma regn fick mig och mina två adepter att hålla oss igång under kvällens löpcoachning. Jag älskar känslan när deltagare klickar när det kommer till teknik och det bara flyter på! Den känslan!

   
 

Jr och jag tidigare idag. Måste också visa min nya superlätta ryggsäck från Haglöfs L.I.M-serie. Rymmer massor, tar ingen plats som tom och funkar lika bra under en cykeltur som under en dag på Skansen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s