Hur går det med uppladdningen inför Halvvättern?

Ja, hur går det för er andra med uppladdningen inför Vätternloppen?

Jag har inte alls cyklat så mycket som önskvärt men någonstans känner jag att jag klarar det oavsett. Förra året köpte jag min racer sista veckan i april och fick då börja om från början med att lära känna cykeln och allt det där. I år har jag cyklat mindre men känner mig mer bekväm på cykeln och vågar mer. Oavsett är jag så sjukt laddad inför dagen D, 9 dagar kar idag, och jag längtar verkligen att få cykla iväg igen från Motala!

Förra året hade jag ungefär 50 mil i benen inför Tjejvättern (10 mil). I år är jag glad om jag landar på 30 mil före Halvvättern som alltså är 15 mil lång. Dock har jag otaliga timmar i spinningsalen och kunskapen om att jag klarade 10 mil utan att stanna en enda gång och snittade på 25 km/h under mina 3.56 jag var ute. Att ta mig runt dessa 15 mil blir inget problem, jag har ett önskemål när det kommer till tid men är samtidigt glad över att jag vågar ge mig ut på denna tur och ska försöka njuta lika mycket som förra året!

Det är så himla kul det här med att delta i olika lopp och ännu roligare har det blivit nu när jag känner att jag inte alls har samma prestationskrav som i t ex längskidåkningen där jag vet att jag kan göra riktigt bra ifrån mig om jag bara är rätt förberedd. Njutning och upplevelse är nummer 1 för mig i cyklingen. Men, ni som känner mig väl vet att det inte kommer att förbli så….planer på hela Vätternrundan på 30 mil finns inför nästa år och då kan jag lova att det inte är något njutningslopp jag ger mig ut på!

halvvättern2015

Turen Motala-Borgham-Rök-Skänninge-Motala var den jag cyklade förra året och i år ska jag alltså ta mig ända ner till Ödeshög innan det är dags att vända mot Motala-hållet igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s