Fotboll, vänner, trädgård och spinning

Vilken härlig helg jag har haft. Sommarfest med jobbet i fredags innebar ponnytrav (!), ett besök på Centralbadet och en kväll på Cloud Nine med middag. Detta var den lugna dagen:)

Igår körde vi all in på fotbollsträning och lagfotografering samt 2 matcher med Jr’s lag både på hemma- och bortaplan. Lägg på ett barnkalas som mini skulle på och jag är alltid lika tacksam över att ha en kropp som orkar och kan hantera den stress som kan uppstå.

Lördag eftermiddag och kväll spenderades med goda vänner som stannade över natten. Våra barn som är några år äldre än deras tog väl hand om de små och vi fick gott om tid för både middag och en massa prat i lugn och ro. Underbart!

Med små barn i huset blev även morgonen tidig och med det sagt har jag hunnit med en massa, Mors dag till trots. Sushi lunch med familjen, inköp av blommor till våra krukor – lugnt och fint tills en viss 6-åring spårade ur totalt och tog bort det roligt – för att sedan åka till en av våra handelsträdgårdar här hemma och köpa 2 buskar som jag planterade. Imorgon blir det 2 till då det såg galet ut från vägen med bara dessa 2.

Nu har jag precis kört veckans sista träningspass med mina motionärer. En vecka kvar till Halvvättern och jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte börjar bli nervös!

   
   

Lavendel, aronia och avenbok. Tre växter som efter noga omtanke växer hos oss. Jag avskyr typ allt som blommar med färgglada blommor men lavendel och aronia känns ändå ”stilrena” utan att det blir plottrigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s