Introduktion till LindaKW.com

Dag 1 i bloggutmaningen för juni månad där jag kommer att skriva mina tankar om 30 av Sofia (initiativtagaren till denna utmaning) utvalda ämnen.

Vi tar det från början, det här med bloggandet alltså. Vägen till nuvarande domän har varit ganska brokig men nu känns det som att jag har hittat rätt! Det började hösten 2011 då vi hade bott i vårt svarta hus i ungefär ett år. Jag skulle blogga om livet i huset, barnen och ja, allt det där man gör med småbarn. Vi i det svarta huset hette bloggen och den ligger fortfarande kvar på blogg.se (ser jag nu). Ganska snabbt blev det mer träning och mindre av huslivet, forfarande en hel del barn, i bloggen. Jag jobbade stenhårt mot Tjejvasan 2012 och skrev mycket om den träningen.

Februari 2012 gör jag till Loppi.se och börjar blogga hos dem, sedemera även som en av deras bloggprofiler med träningsinriktning och tisdagstips för träning till andra. Ett kortare tag bloggade som Shapemeup’s toppbloggare men kände att den portalen fokuserade för mycket på reklam på bloggarna och gjorde att min blogg syntes med produkter som jag inte kunde stå för själv. Enda valet blev då en egen domän och här sitter vi nu. 3,5 år efter starten.

Jag skriver för dig som vill inspireras om träning för oss som lever mitt i livet. Att det inte behöver vara så galet seriöst, man behöver inte satsa och många gånger så går det alldeles utmärkt att träna för att det är roligt, inte bara emot olika mål även om sådant också förekommer.

Barnen förekommer fortfarande frekvent i bloggen, mycket handlar om deras aktiviteter och vår vardag, hur vi hinner med, vad vi prioriterar. Små tips för att få vardagen att fungera i en familj med 2 heltidsarbetande föräldrar, restider och barn som hellre utövar idrott än sitter still.

Mina musikmåndagar är mycket populära – jag skapar alla mina låtlistor till de pass jag leder på Spotify och många av er får inspiration till era pass därifrån.

Jag vill att du ska känna att bloggen har en perfekt balans när det kommer till träning och hälsa, det finns inga förbud och allt utgår från dig och din förmåga. Du plockar det som passar dig, inte att du måste anpassa dig till det som passa mig! Godispåsar och tävlingsrapporter i en alldeles perfekt blandning med andra ord!

Med åren har jag också utvecklat mitt instruerande och numer är bloggen en del av LindaKW, mitt företag där jag bedriver löpcoachning året om och instruerar i längdskidor vintertid.

Nära med bloggen hänger även Instagram (@lindakws) och Facebooksidan (lindakws).

VÄLKOMMEN!

Annonser

4 svar till “Introduktion till LindaKW.com”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s