Musikmåndag

Jag har påbörjat höstens musiksamling redan nu och samlar på mig låtar till kommande pass under Spotifylistan ”Spinning HT15”. Tipsa mig gärna om låtar och behöver du själv inspiration så är du mer än välkommen att följa mig på Spotify. Många andra hittar till mina inspirerande och genomtänkta låtlistor som har varit med på långpass, intervallpass och säkert en hel del pass på gymmet! Enjoy!

spotify:user:linda.k.wikstrom:playlist:0Pb4aSss53PbO585IYDDOF

Annonser

2 svar till “Musikmåndag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s