Träning när jag är 65

Dagens inlägg i Bloggutmaningen för 30 dagar i juni handlar om mina tankar om min egen träning när jag är 65. Det är om 30 år.

Då hoppas jag att jag är både farmor och mormor (låter helt galet, eller hur!) och har samma hälsa som mina föräldrar som just nu är i den åldern. De älskar friluftsliv, långpromenader i skogen, simmar och cyklar. Att ha hälsan i behåll för att kunna njuta av tiden med barnbarn och familj, släkt och vänner är prio ett för dem. De är mina förebilder!

Jag tror att jag utövar samma aktiviteter som jag gör idag, åker längdskidor, cyklar och springer. Att styrketräning är bra för äldre och för att hålla i kroppen är inget nytt så en balans av alla delar hoppas jag att min träning innehåller då. Och yoga såklart.

Får M igenom sin vilja kommer vi att tillbringa en hel del tid på golfbanan som pensionärer, förhoppningsvis på varmare breddgrader.

Det är nu jag lägger grunden för min hälsa om 30 år.

vasaloppet

Jag kommer garanterat att stå på startlinjen för Vasaloppet även som pensionär.

Annonser

2 svar till “Träning när jag är 65”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s