AW hos CRAFT

Igår eftermiddag bjöd CRAFT Sportwear in till en AW i deras nya showroom. För min egen del har CRAFT funnits med sedan jag påbörjade min längdskidåkarkarriär (”karriär”) då jag alltid haft deras mörkblå underställ. Mycket har dock förändrats sedan dess, både färg, form och mängden produkter.

CRAFT tar tillvara på den kunskap som finns hos aktiva om plagg som funkar både funktionellt men också estetiskt – exempel på detta är det väldigt framgångsrika samarbetet med Anja Pärson i vintras när man lanserade underställsserien som gick som smör i solsken. En annan ambassadör för CRAFT är min favorit, Charlotte Kalla, som designat underställsplagg (det som kallas Lager 1) i häftiga mönster. Vargen som återfinns på tröjan (bild 2 nedan) skall förmedla den känslan som Charlotte känner när hon jagar sina motståndare i skidspåret. Supersnyggt tycker jag. Jag har själv testat samma plagg, om än i helsvart, och går i god för funktion som form.

  

För mig, precis som för många andra har CRAFT varit väl förknippat med uthållighetssporter såsom cykel, skidor och löpning och det fortsätter det att vara. Dock ser jag allt fler plagg som fungerar väl även till gymmet som linnet nedan till exempel. Fortfarande med märkets stilrena detaljer, utan att vara krusidulligt.

    

En vindtröja för löpturen eller varför inte på golfbanan. I samma funktionalitet finns även shorts som är lämpade för löpturen eller cykelturen när det är lite kallare.

  

Som nyfrälst cyklist vill jag ha alla plagg ur cykelkollektionen. Reflexdetaljerna som jag hyllat i löparkollektionen återfinns här också med passformen som är 100%-ig.

  

Ska man ha en löparjacka för den där perioden då man kanske behöver handskar är denna perfekt. Inbyggda tumvantar som är lätta att dra på och av. Vind och vattenavvisande material på jackan.

Och så höstens kommande snackis – skidkjolen. Tänk en en blåsig dag i spåret och så en kort kjol som värmer. För mig som instruerar en hel del och är frusen av mig kommer den att passa perfekt över tightsen eftersom jag gärna åker i kroppsnära plagg och inte bullar på mig flera par byxor. En jacka kommer i samma serie.

Det bjöds på både bubbel, juice, frukter i alla former och wraps vilket mättade gott! En trevlig eftermiddag med mingel, skratt och många välbekanta ansikten! Grymt planerat Sara och alla andra på CRAFT!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s