Favoritmotto

”Man ska inte krångla till det mer än nödvändigt”. Simple as that.

Finns det något jag går igång på, dvs stör mig på, är omständiga människor. Det ska diskuteras hit och dit och skapas potentiella scenarion för att sedan avstå det man tänkt göra på grund av detta.

Med risk för kommentarer, föräldrar som tänker 10 ggr extra, analyserar och ska deala med problem som kanske skulle kunna möjligtvis uppstå. Jisses. Jag vet vad jag talar om med två barn själv och det är inte alltid man hjälper barnen genom att tänka åt dem. Vissa saker måste göras fel och det gäller nog i alla lägen. Krångla inte till det.

Är det så att vi tjejer är med omkring oss och krånglar till det? Skapar stora saker av små? Jag och en hel drös av mina tjejkompisar har pratat om detta och konstaterat att vi nog är lite små-manliga i vårt opretentiösa, enkla sätt. Att världen inte går under om det inte är helt 100 jämlikt med rosa och blått i skolan, att killar och tjejer delas upp. Att vi funkar bättre med killar (om vi bortser från varandra) är rätt solklart😄

Imorgon cyklar jag Halvvättern för första gången. Följer min plan som så alltid inför långlopp, utan att fokusera på vad som skulle kunna hända (självklart förberedd för punka med slang och kolsyrepatron etc), åtminstone lägger jag ingen energi på att tänka negativa tankar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s