En framtidsdröm

Vem drömmer inte om att göra det en älskar på heltid. Min man säger alltid att jag borde jobba heltid med träning för det är min passion. Och till viss del har han rätt. Det ÄR min passion – en passion där jag inte vill att gnistan skall slockna genom att passionen övertar all min vakna tid.

Jag vill jobba med det jag gör idag till vardags, samtidigt som jag vill jobba – precis som jag gör – med träning i den mängd jag själv känner passar mig och min livssituation just nu. Det är min drivkraft. Det där lilla extra som gör livet lite extra härligt. Inga måsten utan precis så mycket som jag själv vill. För efterfrågan, den finns.

Om vi ser till det kommande året skall jag förverkliga en av mina tränardrömmar. Jag ska utbilda mig hos SAFE till yogainstruktör. Jag drömmer om att leda klasser utomhus – yoga för oss som redan tränar men även behöver få in det här med att ”vårda kroppen” och inte alltid tänka blod, svett och tårar, utan även närvaro, lugn och avslappning. Kombinationer av löpning och spinning med yoga. Det tror jag på.

När det kommer till egna prestationer är ett maraton i en storstad som New York en dröm jag någon gång skall uppfylla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s