Min bästa träningskompis

Som ni kanske märkt har jag inte hållt mig till hela utmaningen ”30 dagar i juni” fullt ut. Tiden har inte funnits där, trots prioriteringar. Men nu så är jag på banan.

Jag är en sån person som helst av allt tränar själv och så har det alltid varit. Får jag däremot med mig en god vän på ett pass är det lika kul men ska jag välja är det egen träning i ensamhet jag prioriterar.

Varför är det så då? Tänk dig längdskidåkning, orientering. Inga lagsporter. Idag löpning och cykling. Fungerar riktigt bra två och två eller i grupp men är fortfarande beroende av din individuella preststion.

Min fina granne Linda är världens bästa promenad, galna hemmapass träningskompis. Vi pratar ungefär lika mycket som vi tränar, med det sagt så kör vi stenhårt! Inget ploj!

Träningssällskapet som tycker att jag pratar för mycket är min äkta hälft. Vi har tränat mycket under våra 12,5 år ihop. Mindre sedan barnen kom men vi uppskattar varandras sällskap när den gemensamma träningen blir av!

   
     

Bilder från The High Line och Broadway i New York. 2 halvmaror fick vi till under våra dagar där. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s