Mina inspiratörer

Det finns två tjejer som har det där lilla extra som jag värdesätter enormt. Jessica och Lovisa. Två kvinnor som går sin egen väg, brinner för det de gör tusen gånger om och är väldigt olika varandra men ändå lika på samma gång.

Lovisa träffade jag på första gångerna när jag tränade för henne på SATS Crosstrainingpass i Sickla. Det var M’s och mitt söndagsnöje medan barnen lekte på Mini-SATS. Även här träffade jag på Lisa med flera för första gången. Lovisa peppade mig redan då till att våga ge det där lilla extra och nu när jag inte träffar henne lite ofta är det via bloggen/Facebook jag inhämtar inspiration till träningspass som jag utför själv. Målmedveten, envis och ödmjuk, det är du och tacksam över allt du lärt mig!

Och så har vi Jessica. Grymmaste av dem alla när det kommer till spinning och min guru. När jag får cykla för dig så är det bara WOW. Jag får sådan energi, inspireras och vågar mer själv. Du har lärt mig många fler saker på dina pass än vad jag någonsin kunnat lära mig på de utbildningar jag gått. Saker som jag nu för vidare till  mina motionärer. Tack fina du!

Sedan finns inspiratörer överallt. Mina barn inspirerar mig att ge mig ut och springa när det tar emot, jag vill ge dem en aktiv mamma som visar dem att ingenting är omöjligt. Vänner som tar sig från soffpotatisar till att börja träna, de som vågar ta steget ut i det okända. Mina motionärer. Ni finns överallt. Ni får mig att vilja ännu mer.

Spinning

Utan mina inspiratörer vore jag inte här, i spinningsalen, där jag trivs som bäst. Utan er hade jag inte vågat, trott på mig själv!

Annonser

4 svar till “Mina inspiratörer”

  1. Jag minns i detalj första gången jag hälsade på dig utanför hennes pass i Sickla. Du och M satt där på en bänk och jag gick fram och sa hej och presenterade mig. 🙂
    Det här måste ha varit vaddå, vintern 2011-12 typ..? Ojoj time flies!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s