18-21, Brunch och Spa

Jag måste börja med att skriva att jag nog haft den bästa långhelgen på länge. Saknar våra kids så det gör ont men jag vet att de har det bra på sin semester med mina föräldrar och därför kan även vi vuxna passa på att njuta av vår tid tillsammans.

Vi har sovit, ätit en massa god mat, tränat tillsammans och idag avslutade vi helgen med en brunch på American TableClarion Hotel Sign följt av 3 timmar på Selma City Spa på samma hotell. De kör paketerbjudande under delar av sommaren där man vid uppvisande av kvitto från brunchen går 2 för 1 på spa’t. Passade oss perfekt idag och med tanke på att solen sken så fint fick vi ett par härliga timmar i både pool och solstol. Rekommenderas varmt!

Med denna självvalda sociala detox som jag haft i helgen kommer här en kort recap på de senaste dagarnas inlägg. Enjoy!

Sport på TV

Vinter OS – ett måste – och då hockey och längdskidor. Det andra klarar jag mig utan.

Vasaloppet – också ett måste om jag inte är på plats själv.

Utöver det, not so much. Fotboll kan slinka ner om vi är i ett sällskap som tittar men inget jag bänkar mig framför självmant. Antar att det kan förändras när man har en fotbollsfanatisk tweenie i hushållet.

Sport ska upplevas på plats anser jag, det blir bäst så. Det är så mycket i atmosfären runt alla evenemang som tv-sändningarna aldrig kan förmedla till tittare.

Hur min träning förändrar mig

Min träning förändrar mig egentligen inte. Den låter mig fortsätta vara den person jag är, träningen är en del av mig.

En träningsform jag älskar

Längdskidåkning. Need I say more?

Detta gör jag efter träning

DUSCHAR. Jag svettas nåt galet efter träningspass. Det brukar se ut som att jag duschat när jag kliver ut ur salen eller ur gymet. Spelar liksom ingen roll om jag kört kondition eller styrka. Svetten rinner.

Jag kan absolut inte äta en massa direkt efter ett pass däremot. Väntar gärna ett par timmar med det.

Lite bilder från dagens njutning. Som vanligt, all in på dessertbuffén. Finns det något godare?

   
              

Annonser

2 svar till “18-21, Brunch och Spa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s