Musikmåndag

Högsäsong för mig när det kommer till att hitta inspiration till höstens pass. Det är superkul men jag försöker också att inte fastna i fällan av alla sommarplågor som klingar så härligt under dessa varma dagar men som känns så passé i höst i en mörk spinningsal.

Som förstalåt åp ett pass försöker jag ha instrumentala låtar. Många vill ha sådana passet igenom medan jag tycker att en kombination är bra. Det kan vara skönt att kunna gå in i sig själv under vissa längre passage medan det, när det börjar bli tungt, är skönt att ha en refräng eller text generellt att luta sig tillbaka på.

En helt ny favorit är denna. Waheguru (Krishan Remix) – Krishan

Spellistan inför höstens distanspass är fortfarande under uppbyggnad men hittas nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s