Vacay mode och intervaller

Det gick relativt snabbt att gå in i semesterkänslan i år. Jag jobbade i onsdags eftermiddag och har nu haft semester i 2 dagar. Vaknade runt 9.30 imorse, frukost blev tidig lunch vid 11 och på den vägen är det.

M och jag har varit själva i snart 2 veckor och bara det har gjort att jag känner mig än mer utvilad. Så tacksam att ha föräldrar som orkar med kidsen i 2 veckor!

Med semestertider kommer även mer tid för träning. Både i torsdags och idag har jag kört intervallträning från det program jag följer. Jag väljer att springa intervallerna på löpband då jag då har bättre koll på tid och hastighet och kan pressa mig lite mer än om jag springer ute. 

Imorgon åker vi till Fagersta och ansluter till mina föräldrar och barnen och då blir det utelöpning för hela slanten eftersom jag har noll koll på gymmen hemma nuförtiden och för att det finns gott om bra vägar att springa på, och som jag inte hinner ledsna på!

  

Jag springer alla mina intervaller i barfotaskor från Merrell. Skön känsla och bra för löpsteget/kroppen när man är van. Det vita träningslinnet som skymtar på bilden är nytt för dagen, från Energetics/Intersport.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s