En aktiv sommar

Vädret till trots har vi inte legat på latsidan i sommar. Tvärtom. Har vi inte pysslar hemma på tomten har vi tränat, badat eller aktiverat oss på annat sätt (golf, cykel, inlines, promenader). Nästan så att en sommar som denna med lite lägre temperaturer inbjuder till aktivitet snarare än lata dagar på stranden, något som passar en rastlös person som mig väl. Ska dock inte sticka under stolen med att jag gillar en dag på stranden likväl men inte hela tiden!

När vädret är åt det bättre hållet kan det lätt bli lite för varmt snabbt, ovanan för värmen, vilket gör att jag gärna letar mig in på gymmet.

Ett alternativt konditionspass på gymmet kördes häromdagen och varade i 60 minuter fördelat enligt nedan:

20 min löpband på 6 km/h. Ökad lutning med 0,5 grader varje minut.

10 min rodd

10 min SkiErg (stakmaskin)

10 min crosstrainer

10 min cykel

Ett konditionspass med ordentligt tryck i och med både rodd och stakmaskin där överkropp och bål får jobba extra hårt!

Svettigt? Se bilden så förstår du!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s