Hockeycamp, hemmapyssel och intervaller

Årets hockeyskola är en tudelad upplevelse i vår familj. 3/4 tycker att det är superroligt och spännande medan den yngsta 1/4 av familjen, läs Norah, tycker att är mest orättvist och fel. Såpass att hon grät krokodiltårar hela vägen hem efter Felix incheckning och det första ispasset med teamet i Torvalla ishall i Haninge. Hon har ju trots allt 20 dagar kvar till ispremiär. Stackars barn;)

Imorgon är det jag som ställer klockan på 07 och kör Jr och kompis till campen och sedan hoppas jag på en massa sol och tid med Norah hemmavid resten av dagen. Sista veckan på semestern och det ska jag njuta av till max!

Ytterligare trädgårdsfix har hunnits med när vi turades om med träningen. M på cykel och jag med en kantskärare och spade i högsta hugg för att få till sista rabatten innan buskleverans.

Min träning ikväll blev 14 korta intervaller, 6 st på 2 minuter vardera (30 s vila mellan) följt av 8 st på 1 minut (30 s vila mellan även här). Skönt och jobbigt och svettigt. Som det ska vara!

   
 Insåg färgmatchning av både skor&top samt sportbh&hörlurar&armband…inte planerat. Älska förresten att kunna springa i linne och hotpants en kväll i augusti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s