Röhnisch #Together

Jag har varit en ensamvarg när det kommer till träning, och är väl egentligen fortfarande det. Delvis åtminstone. Det är kul när jag hittar någon att träna med, någon som har samma inställning och peppar mig.

De sista veckorna har jag arrangerat cirkelpass för mig och mina vänner hemma på vår gräsmatta. Ett jättekul sätt att träffas på och få till den där träningen som så många inte ”hinner med” i livet med barn och jobb och allt det andra. Ni vet.

Klädmärket Röhnisch har i dagarna släppt en ny kampanj som man kallar för Together kort och gott. Kampanjen handlar om precis det som jag skrev om ovan, att träna tillsammans och stärka varandra på alla sätt. Att träningen blir av om man bokar in träningsdejter med vänner är en annan aspekt. Det finns inga ursäkter till att inte träffa dina vänner. Jag själv VET att jag kämpar på lite extra och vågar lite mer när jag tränar med andra, att det är lättare att få till träningen när du har den inbokad i kalendern och det är precis det som detta initiativ från Röhnisch syftar till – att stärkas inifrån och ut, få mer tid tillsammans och njuta av livet!

Det viktigaste budskapet kan ändå vara att det här handlar om oss vanliga tjejer/kvinnor som vet hur viktig motion och hälsa är för välmående. Det handlar inte om elitsatsande proffs utan om oss andra. Mammor, fruar, flickvänner. Unga som gamla. Oavsett bakgrund. Det är det som driver mig.

Alla kläder som tjejgänget i videon bär kommer från Röhnisch AW15-kollektion som finns i butik nu. Jag fick möjligheten att klämma och känna på kläderna tidigare i våras och precis som tidigare kollektioner uppfyller plaggen alla krav man kan tänkas ställa på bekväma, sköna och funktionella träningskläder anpassade för kvinnokroppen.

rohnisch

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s