Min helg

Ännu en helg har passerat. Full fart framåt för större delen av familjen medan jag har tagit det lugnare.

Jag coachade Norahs tjejer på fotbollsträningen igår ihop med bästa L. Vi hade sällskap av klubbens fotbollsansvarige och han var imponerad av tjejernas fokus och teknik. Tänka sig att två mammor som aldrig spelat fotboll kunde få tjejerna att göra så bra ifrån sig!

Direkt därefter till Felix match, tack och lov på samma ställe som minis träning, och återigen fick vi se härliga insatser av killarna. Felix spräckte nollan i både matchen men även mål i sitt nya lag och var givetvis lycklig över det. Han kämpar nåt galet varje match och vi är stolta!

Snabblunchen på vårt davvohak, Pizza Hut i Haninge innan det var dags för årets hockeyhappening i Haninge; Haninge Anchors mötte DIF Legends, ett lag med gamla DIF spelare som gjort sina namn förevigt kända runt omkring i världen genom VM, OS och NHL. 

  
Bägge lagen samlade efter matchen.

Dagens höjdpunkt, om du frågar Norah, var hennes debut som matchknatte inför Anchors Damlags match. Hon och kompisen W från Flickor B- laget fick åka in med tjejerna på isen, värma upp och lägga varsin straff på målvakterna. Stort!

   
 
Tjejerna redo för sina ”fifteen minutes of fame” (som snarare var 5 min men vad gör väl det!).

Idag söndag började killarnas dag runt 6. Vi tjejer sov, och när killarna var hemma från tre träningsmatcher i hockeyn fortsatte M och mini till simhallen i Tyresö, jr hem till kompis och jag har fått vila. Sömnkontot ligger rejält på minus sedan den gångna veckan och för att orka med veckan som kommer behöver jag sooooova mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s