Favoriter i kläder och snacks

I fredags var jag bjuden på tjejkväll hos en av mina grannars goda vänner. Låter det knasigt? Tungelsta är inte stort och alla känner alla principen kan tillämpas på många (de flesta?) och så även ikväll.

Det var knytis och vad mycket gott vi åt; potatispizza, kallskuret, kyckling, paj och så mitt bidrag som jag är helt fast på efter att GA blivit bjuden på det hos våra vänner i somras; baconlindad halloumi.

  
Superenkelt att laga, bara skära en halloumi i avlånga bitar, rulla på en skiva bacon och därefter grilla eller steka i panna tills baconet är så där härligt krispigt!

Och så det här med kläder. Kändes som att det var lite fjortis varning på min outfit men dessa byxor som köptes på Forever21 i New York i våras för knappa 10 dollar funkar verkligen jämt. Jag har dem på jobbet och till vardags. Med högklackat eller med sneakers som i fredags. Om någon har tips på liknande här hemma tar jag gärna emot det!

  
Byxorna är hellånga med insydd resår längst ner så att man kan justera längden. Tröja Lindex och favvo sneakers från Nike. Foto: Norah.

Annonser

Ett svar till “Favoriter i kläder och snacks”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s