Tjejmilen och Craft samarbetar

På lördag är det dags för årets upplaga av Tjejmilen. Jag har sprungit i snitt vartannat år sedan 2007 och tyvärr blir 2015 ett år då jag inte kommer att springa. Som vanligt är det höstförkylningarna/bihålorna som har ställt till det för mig och efter att inte ha sprungit på 1,5 vecka (knappt tränat för den delen mer än promenader och enstaka yogapass) känns det inte särskilt motiverat att bara ”ta mig runt” – om ni förstår vad jag menar.

Jag älskar Tjejmilen för vad den är, en fest för tjejer och kvinnor i alla åldrar, storlekar och stilar. Du går, lunkar, joggar eller springer för livet. Tillsammans, något som stundtals kan kännas frustrerande för visst har det blivit trångt i spåren de sista åren med över 30 000 deltagare, det kan man inte bortse ifrån.

Min samarbetspartner under Tjejmilen har de sista 4 åren varit Plan Sverige som självklart finns med på plats även på lördag.

Ett företag som valt att satsa på Tjejmilen är Craft som i dagarna meddelar att man går in som officiell sponsor för Tjejmilen (och Stockholm Halvmarathon) tillsammans med Inter Sport som redan funnit på plats ett par år. Hurrra för det!

”Genom att samarbeta med Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon blir vi nu också en del av den urbana miljön”, säger Crafts marknadschef Mats Holmstrand. 

”Samtidigt får vi en perfekt möjlighet att visa upp vår bredd inom löpning – från folkfesten Tjejmilen till det lite mer hardcore Stockholm Halvmarathon. Tillsammans med Tjejmilen förstärker vi också Crafts position i vår satsning på funktionella löparplagg för just tjejer.”

Och när vi pratar Craft måste jag även passa på att tipsa om deras outstanding kompressionsplagg ifrån Delta-kollektionen som jag garanterat hade sprungit i på lördag. Du hittar plaggen här!

Short  Tank Top Delta Compression Craft

Short Delta Compression Craft

Short  Top Delta Compression Craft

Delta Compression Craft

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s