Träningsvärk och yoga

Gårdagens spinningpass känns i benen. Det blir alltid extra mycket träningsvärk från ett nytt pass, och nytt upplägg, när man inte riktigt själv vet hur man ska disponera krafterna genom passet. Deltagarna gav i alla fall passet tummen upp och det känns tryggt, jag kan vara nöjd!

I överlag känns det som att kroppen mer eller mindre återhämtat sig efter höstförkylningen och den seghet jag dragits med sedan dess.

Löpningen har hamnat lite vid sidan av, jag är ingen storlöpare vintertid heller och nu känns det som att uppbrottet kom lite tidigare än planerat, och så låter vi det vara. Det ska kännas givande med träningen och just nu lockar inte löpningen särskilt. Däremot ser jag fram emot att traska uppför Hammarbybacken med stavar senare i höst, när mörkret infaller över Stockholm. Det är kvalité!

Ikväll tänker jag mig en timme med yoga efter att barnen har somnat. Stretch kombinerat med rörlighet för att lite smått öka på mängden yoga inför min kommande yoga-utbildning senare i höst. Lite av en dröm som går i uppfyllelse och något som jag kommer att ha mycket nöje av i mina framtida planer.

Tisdag och onsdag kommer att tillbringas mer eller mindre stillasittande på kurs och det betyder långpromenader för att sträcka på kroppen efter kurstid. På torsdag flyger jag med kollegorna ner till Dubrovnik, Kroatien, för 4 dagars konferens. Gym skall finnas på hotellet så jag räknar stenhårt med att köra 2 kortare gympass där nere under den fria tid som vi kommer att ha både fredag och lördag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s