Att följa sina drömmar

idag är det dags för dag 3 av totalt 8 på den första delen av en dröm jag haft länge. Att utbilda mig till yogainstruktör. 

Jag har haft denna önskan länge, en längtan efter att kunna ägna mig – och lära ut, en träningsform som är betydligt lugnare än de jag normalt ägnar mig åt. Och nu är jag där.

Denna första del är 8 dagar fördelat på två tillfällen där anatomi, fysiologi mm gås igenom grundligt. Andra delen, som blir i oktober är en endags förberedande för gruppträningsinstruktörer och slutligen i oktober/november 5 dagar med yoga i teori och praktik.

Detta betyder mycket tid borta från familjen, särskilt nu på helgerna. Det tog emot att åka ifrån de övriga tre imorse och veta att jag missar ännu en hockeycup och träningar…

Men, som min alldeles tok kloka 9-åring sa när vi pratade om detta; Mamma det gör inget. Jag är glad att du får göra det du älskar och då blir du ju ännu bättre på att träna andra.

Underbar inställning eller hur!

Igår lyckades jag i allafall hinna till Jr’s träningsmatch i fotboll, före matchstart och allt, och det märks tydligt att han gillar att ha mig där!

Idag är det dock superpappan M som coachar Jr’s hockeylag och jag väntar in matchrapporter löpande under dagen. Ikväll avsluter jag till ett kalas mini ska på och sedan blir det lördagsmys delux med familjen hemma i soffan!

  
Ännu en vinst, denna gång mot ett år äldre Tyresökillar efter 7-mannaspel. Så kul att se hur mycket Felix utvecklats på kort tid efter lagbyte.

Annonser

Ett svar till “Att följa sina drömmar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s