Träningstankar i höstrusk

Hösten kom med besked och med det även regnet.

Igår körde jag och min tränarkollega och goda vän L igång flickor 08’s riktiga lagträningar (dvs det lag Norah spelar i) i fotbollen. Det ösregnade precis före träningsstart och någonstans i bakhuvudet hade vi ställt in oss på att antalet tjejer kanske inte skulle bli det maximala då vädret tenderar att skrämma bort, om inte barnen, så i alla fall föräldrarna.

Till vår stora glädje kom samtliga tjejer, klädda för träning i regn med regnjackor, underställströjor under träningsställ och vi hade en superhärlig första träning som lag nu när fotbollsskoletiden äntligen är över!

   
Från en match tidigare i höstas. 

Som vuxen och förälder är det otroligt viktigt att man visar barnen att lite vatten inte är anledning att stanna hemma från träningen, bra kläder på och det blir minst lika roligt. Lite halt blev det på konstgräset och vi gick många skratt då bollen blev hal och inte alltid var där man trodde att den skulle vara.

För min egen del innebär dessa lite mörkare höstkvällar och lite alternativa träningsplaner. Jag älskar en långpromenad en höstkväll då det är mörkt ute. Lite duggregn på det och luften blir så där härligt krispig.

Just nu i september är vi som familj i skarven mellan fotbollssäsongen som håller på att avslutas och hockeysäsongen med cuper och träningar hit och dit. Lite för mycket att rodda och med min yogautbildning på det blir tiden knapp.

Jag har således lagt upp en plan för de kommande 2 veckorna där jag skall genomföra 2 yogapass (behöver du inspiration – sök på Youtube eller provträna med Yogobe, 2 styrkepass (Lofsan är ett säkert inspirationskort) och ett spinningpass per vecka. Om det blir på gymmet eller hemma gör detsamma. Jag har färdiga pass jag kan plocka av och behöver således inte lägga någon större tankeverksamhet på VAD eller HUR jag ska träna. bara att följa planeringen och göra’t!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s