Teoriutbildningen på SAFE

Så här några dagar efter avslutad teoriutbildning på SAFE börjar huvudet sakta men säkert återgå till det normala. Det har varit några intensiva veckor, först utlandskonferens med jobbet och därefter 2 långhelger med den teoretiska del som samtliga av SAFE’s praktiska utbildningar måste föregås av.

Mer än hälften av tiden spenderades med muskler, skelettdelar och leder. Det är också här min svaghet ligger har jag märkt. Nog för att jag anser mig ha rätt så bra koll på mycket av det men den där känslan av WOW när poletten trillar lite längre ner, den känns bra!

Då jag tidigare läst både träningslära och näringslära kändes delen som omfattade energi och hur kroppen arbetar väldigt lätt, mer som repetition vilket aldrig skadar.

De kommande 2,5 veckorna har jag ett intensivt jobbschema framför mig samtidigt som jag skall tentaplugga för teoriprovet som jag planerat att ha klart innan jag påbörjar det avslutande blocket.

Spontant tycker jag att alla som ägnar sig åt träning borde gå en sån här kurs. Om inte så för din egen skull. Att TRÄNA RÄTT är det viktigaste och med mer kunskap i bagaget skulle många undvika skador men också träna ner effektivt och på så sätt få bättre resultat!

  
En av helgens stora ämnen, hjärtat.

Annonser

Ett svar till “Teoriutbildningen på SAFE”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s