Välkommen oktober och lite träningsplaneringstankar

Det känns inte alltför farligt att det faktiskt är 1 oktober idag när termometern visar på 10 grader redan klockan 6 på morgonen. Solen är på väg upp och det ser ut att bli en härlig dag.

Det här är näst sista veckan med denna hysteriska period med både fotboll och hockey för våra kids och jag börjar se ljuset i tunneln nu. Norah gick på is med sina hockeyskolekompisar igår och jag fick en pratstund med ishallsmammorna som jag hänger med på dessa träningar. Skönt med andra i samma sits med skjuts och träningar hit och dit!

För min egen del gläds jag åt att mitt SATS kort äntligen, återigen, är igång. Jag hade personalkort fram till juli och har sedan dess varit mellan kort (hade kort på Nordic Wellnes som gick ut nu i dagarna) och nu har mitt årskort kört igång. Det firas med ett spinningpass ikväll och jag tillbringade morgonens resa in till jobbet med att kolla in och planera kommande veckornas träningspass.

Målet är att få in ett morgonpass, ett lunchpass och ett kvällspass per vecka på gymmet. Då har jag större delen av min träning täckt och kompletterar med ett pass yoga hemmavid liksom min spinning på söndagar. Med denna planering tar jag minimalt med tid från familjen och den så viktiga tiden hemma på kvällarna. Med vårt hektiska schema är ett morgonpass före jobbet eller ett lunchpass lättare att klämma in och det blir oftast mer kvalité under dessa pass också än ett pass som utförs jättesent på kvällen då tankarna och engagemanget kanske är någon annanstans.

Hur planerar du in din träning så att den passar allt annat som tar tid i ditt liv?

Annonser

2 svar till “Välkommen oktober och lite träningsplaneringstankar”

  1. Efter att ha sett ”Träna med Kalle” på SVT i går blev jag så peppad att jag fixade till min UJ och bytte ut långpromenaden efter lämning mot en löptur med vagnen. Hade en målbild under graviditeten att jag skulle springa med henne i vagnen, och nu när hon strax fyller ett fick jag bråttom att faktiskt uppfylla den – haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s