Sol, tentaplugg och tidiga mornar

Oktober lämnar än så länge inget att önska. Solskenet som värmde oss under Jr’s fotbollscup i Märsta i helgen, som gav mig ork – och rätt väder – att påbörja höstfix på tomten med buskplantering och undanplock av studsmatta. Underbart!

Så här får det gärna vara några veckor till och därefter PANG BOM en massa snö och vinter! Ok?!

Solen ger en massa energi och det använder jag till träning i massor. Inför imorgon bitti är träningsväska med ombyte färdigpackad och jag ser fram emot ett Shape pass på SATS innan den intensiva delen av denna jobbvecka tar vid. Idag var ändå relativt lugnt på kontoret, jag lyckades t o m att klämma in en tid med massage som vi erbjuds av vår företagsmassös som kommer till oss en gång i veckan. Mycket välbehövligt kan jag meddela!

I övrigt lägger jag all tid, efter barn/make/husdjur/allt det andra som ska göras fått sitt, på tentaplugg. Jag ska tenta av teorisalen av min yogautbildning, dvs de första 8 dagarna med ren generell teori om kroppen, innan jag påbörjar yogablocket. Lika bra att ha det avklarat tänker jag, även om jag kär drömma om muskler på latin de kommande veckorna. Så glad över mitt beslut att våga det jag drömt så länge om.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s