Yoga for Athletes och pressfrukost 

Imorse imponerades jag av mig själv när jag relativt oberört klev upp strax efter 5 för att hinna med frukost och resa in till stan för ett träningspass innan dagen startade på riktigt.

Inbokad på Yoga for Athletes  på SATS Hötorget för första gången. Hur bra som helst, inte alls så lätt som jag föreställt mig utan rejält jobbigt rent muskulärt om än inte så mycket flås. En massa stretch och det var precis vad jag behövde! 

Lagom till att passet var slut och dusch/bastu väntade hörde Livetfråndenljusasidan-Lisa av sig och det visade att även hon var på väg till pressfrukost hos PRAT PR och vi bestämde oss för att mötas där.

En smarrig frukost signerad Taverna Brillo – nygräddade frallor med salami, färskpressad apelsinjuice och kanelbulle som en sockerkick – väckte kroppen till liv och vi fick en timme med en massa bebisprat (Lisa är i slutet av sin tredje graviditet) och annat smått och gott utan avbrott av barn. Mycket trevligt!

  
Hos Prat huserar Bland annat Nivea som i sin kampanj #makemesmile menar på att personer som ler ofta ser yngre ut, dvs färre rynkor. Ligger säkert något i det även om jag tror att lite hjälp på traven av bra produkter inte skadar!

  
En annan favorit på plats var Merrell. Både Lisa och jag konstaterade att det gärna hade fått vara andra färger än rosa/lila på skorna men face the fact så är det ju precis det som säljer! Mycket snyggt för hela familjen i skoväg.

   
    
 
Efte en lång dag med allt detta, lunch med ytterligare en högpreggo vän, är detta en trend må tro?, avslutade jag och kidsen kvällen i ishallen på Norahs träning. Felix hängde med sina kompisar som också har småsyskon i laget och jag fick en timmes häng med de andra hockeymammorna. Win win för alla! (Även M som fick en helkväll på gymmet där han fortsätter rehab/uppbyggnad av fot efter hälsenerupturen i våras.)

Annonser

2 svar till “Yoga for Athletes och pressfrukost ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s