Höstig veganmat med Quorn

Igår fick vi ett jättetrevligt bud med mat i massor hem till oss. Jag som knappt ätit kött sedan vi fick reda på att vi ska bli fler i familjen, och än idag har svårt för rött kött, gillade budet extra mycket då det innehöll en massa härliga rotfrukter och grönsaker men även nya Vegan-alternativ från märket Quorn.


Vi kör inga ”Meatfree Mondays” hemma som många verkar göra utan äter vegetariskt när vi hittar något som verkar gott. Som idag.

Jag har som oftast matlåda med till jobbet, när jag jobbar på kontoret i alla fall, och så även idag. Inspirerad av alla nyttigheter i lådan slängde jag sent igår kväll ihop en avocadoröra på 2 avocado och en röd chili. Till det en i micro bakad sötpotatis (picka hål i den med en gaffel och därefter in i micron i 5 minuter på full effekt – tillagades på kontoret) och ett smakprov från produkterna från Quorn, deras Schnitzel som är helt vegan. Inget ägg och inga mjölkprodukter för den som inte vill ha de. Är man glutenintolerant eller undviker gluten av andra anledningar passar inte produkten då den innehåller vetemjöl.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s