Andys Lekland i Bromma

Min gissning är att det kommer att bli mer och mer barn (och bebisprat) här på bloggen ju större kalaskulan blir. Än så länge är den en liten halvt uppblåst ballong som sväller upp om kvällarna men om si så där 5-6 veckor så….

Till barnsnackisen för ikväll. Andys Lekland Bromma. Vi var inbjudna på VIP kväll av Loppi och vilken kväll det blev. Jag, barnen och min goda vän/co-coach från fotbollen, L, med hennes barn. Fullt ös från start.

Vi mammor åt från allt som bjöds, pizza, lasagne, donuts och frozen yoghurt. Här har man verkligen tänkt till. En foodcourt där det finns något för alla. Även en salladsbar fanns.

Barnen kastade i sig pizzan för att därefter plocka på sig torsdagsgodis som även det bjöds på. Lycka!


  
  

Därefter kan vi vuxna erkänns att vi inte gjorde många knop. Barnen pysslade och skapade både diadem, armband och teckningar samt öste järnet i själva klätterverket av leklandet.

Leklandet är så mycket mer än bara det ”vanliga”. Det finns olika temamiljöer där man kan leka affär, klä ut sig med olika utklädnadskläder eller bara pyssla.

Även småbarnsdelen är väl tilltagen med spännande saker att utforska, inte bara en massa nerkräkta kuddar.

Våra barn som är 7 och 9 älskade stället och pratade redan i bilen på vägen hem om när vi ska dit igen – dock låter vi nog papporna ta nästa resa igenom stan:)

Vi säger tack för en trevlig kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s