Outletshopping

Idag lämnade vi barnen hos hemma mina föräldrar för höstlovsledigt och åkte i rasande fart mot Stockholm igen. 

Då M skulle avklara några telefonmöten under resans gång passade vi på att göra ett par stopp på vägen, lite lagom passande vid Stadium Outlet i Västerås och i Barkarby.

Då det inte bara är magen som växer i storlek under graviditeten var jag på jakt efter nya sportbehåar och kammade hem jackpot på första stoppet på Stadium Outlet. Champion är ett märke jag förknippar med luvtröjor på 90-talet men de har även mycket fint i träningsväg har jag insett. Idag fick två sportbehåar följa med hem. En vanlig svart som jag tänker lämpar sig bäst för lowimpact som yoga, bodybalance och rena styrkepass och en grön med mönster som blir grym på alla cykel- och shapeklasser framöver. 228kr totalt kan man väl kalla för ett kap!

  
Nike Factory outlet shoppade jag främst till Norah. Hon fyller år om en månad och högst upp på önskelistan står kläder…. Och däribland en ”löpartröja”, dvs en långärmad lager 2 med kort dragkedja. Och det fick det bli idag.

Till mig själv fyndade jag en lose-fit t-shirt i turkost, en klar favorit i färg hos mig i kontrast till allt det svarta. Halva outletpriset, 105kr kändes överkomligt. Ibland lyckas jag, jag som verkligen avskyr att reashoppa.

  

Nu väntar en vecka med en massa träning, jobb i överflöd och en hel del anatomiplugg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s