Höstlov för vissa i familjen

M och jag fokuserar på jobb medan barnen njuter av en välförtjänt ledig vecka uppe hos mina föräldrar. De åker skridskor på allmänhetens åkning, badar i simhallen, går på bio och besöker biblioteket. Fördelar med att bo i en småstad där allt ligger inom 5 minuters avstånd med bil. Att vi har det vackra höstvädret bidrar säkert till att de kommer att få en tur ut till en av sjöarna för lite fiske.

Kroppen känner av att det är lite lugnare hemmavid, även om jag åker tidigt varje morgon, läs före 5.30, och kommer hem sisådär 14 timmar senare, så vaknar jag utvilad och orkar med morgonpassen före jobbet. Spinning igår och idag ett Body Balance pass där jag fick slipa på teknik i olika yogapositioner nu när jag efter helgens teknik-korvstoppning vet hur det ska kännas när man gör ”rätt”. ett riktigt skönt pass som var så där perfekt jobbigt, med en jättebra instruktör och grym musik.

Ikväll har M och jag dejt i ishallen. Vi hockeynördar passar på att heja fram föreningens A-lag i derbyt mot Huddinge och hoppas på en riktigt bra match. Vi går relativt ofta på matcher med barnen, då hittar de alltid sina kompisar där och gör livet allmänt lite livligare, men nu kan vi fokusera på match och bara vara vuxna.

   
   
Inför höstlovet fick vi lite varuprover att testa; Lithells äppelspånsrökta varmkorvar med tillbehör. Våra barn äter gärna korv med bröd till mellis och många gånger även i ishallen efter träningen eller efter en fotbollsmatch. Värmande och mättande i stunden och ett bra alternativ till en massa annat sött som många gånger finns tillgängligt. Även vi vuxna uppskattar en god korv med tillbehör när tiden inte räcker till något annat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s