Nosh and Chow och Jersey Boys

Nu är barnen hemma, sovandes sött i sina sängar och imorgon kör vi all in på vardag igen! Mindre än 2 månader kvar till jul!

Sista barnlediga kvällen tillbringades igår på bästa möjliga sätt: middag på Nosh and Chow följt av musikalen Jersey Boys på Chinateatern.

Med tanke på min något bristfälliga aptit pga graviditeten hade jag laddat för att äta middag överhuvudtaget (något som knappt hänt de sista 10 veckorna) men när menyn kom fram på restaurangen som vi premiärbesökte igår, då ändrade jag mig.

  
Förrätten, en gudomlig krabbtaco där den lätt panerade krabban föll sönder i munnen och blandades härligt i smaken av chilimajonnäsen och grönsaksblandningen. 

   

 
Överst, min röding med en thaisallad med bland annat rödbetor och edamemebönor med wasabiskum. 

M valde råbiff som serverades i mindre munsbitar och med sötpotatispommes till.

  

Och ja, det blev även en dessert i form av varma hjortron och en vaniljkompott med mandelflarn till.

Vi är inte några jättefrekventa restaurangbesökare men kunde konstatera att en 3 rätters för runt 500 kronor var både prisvärt och riktigt gott. Ordentligt tilltagna portioner med mat.

Dock, med Buddhakan relativt färskt i minnet från vår resan till New York i våras kändes hela konceptet något som en kopia av deras, både inrednings- och matmässigt. Dock väl värt ett besök. 

Tips är att boka bord i tid. Vi var sent ute men fick 1,5 timmes sittning och hann gott och väl på det eftersom vi ändå skulle iväg vidare efteråt.

Efter ett kortare stopp på baren på Nobis Hotel vid Norrmalmstorg avslutade vi kvällen på Chinateatern ett stenkast bort och såg musikalen Jersey Boys. En svängig musikal med 50-60 talets musikikoner i fokus. Härlig musik ( tanken om att leta upp remixar av låtarna till framtida spinningpass poppade upp i huvudet!) och en riktig duktig ensemble med barnens favorit David Lindgren i spetsen! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s