På väg mot halvtid

Vi passerar 40% av graviditeten och jisses vad jag mår bra nu! Det finns så många där ute som får dras med tuffa krämpor (lider med er!) från tidig start men jag mår finemang nu och fortsätter att njuta, utan att skämmas för det. De första veckorna i början var en pärs både mentalt och fysiskt men nu börjar jag våga slappna av och med orken som fortfarande befinner sig på topp är det bara att njuta av varje dag som går under denna (absolut definitivt 100%-igt) sista graviditet.

Förra veckan fick kroppen verkligen visa vad den går för med en extra passagerare då jag toppade med 6 träningpass (3 spinning, 1 yoga, 1 bodybalance och 1 shape), och vet ni, jag mådde precis som vanligt. Anpassar några övningar då jag vet att mina fogar kommer att protestera senare vilket gör att det är lika bra att förebygga och förstärka redan från start!

Denna vecka blir lite lugnare träningsmässigt, 3 pass inplanerade vilket är en mer normal dos även om 4 är idealet. Jag kommer dock att yoga lite hemma varje dag då jag tränar in mitt ”nästan klara” pass som skall presenteras på utbildningen om 2 veckor.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s