Vecka 18

Måndagar byter vi vecka i bebisvärlden och idag är det bara 2 veckor kvar till det stora rutinultraljudet. Jag känner jag har stort fokus på graviditeten just nu, och det genomsyras även i en hel del av inläggen här på bloggen, ha överseende med det!

Norah fyller 7 om knappat 1,5 vecka och det är alltså LÄNGE sedan jag var gravid sist. Lite känns det som första gången eftersom kroppen inte alls är lika ”van” vi det som under graviditet 2 som ju faktiskt bara var 2 år efter min första med Felix.

I torsdags och fredags hade jag en liten down-period. Supermegatrött och hängig men det gick över lika snabbt. Hann ta en Alvedon i fredags kvälljust in case men det var nog en ordentlig natt med sömn jag behövde. Det här med att äta middag är inte en hit har jag insett. Äter jag en mastig middag så kan jag inte sova. Så, tillbaka till yoghurt och smoothies till middag som för ungefär en månad sedan och jag kan sova 8 timmar i sträck (om inte en viss fröken vid namn Norah kommer in till oss och kramas vill säga) utan att vakna illamående mitt i natten. Desto mer mat blir det ju under resten av dagen för att kompensera upp. Konstiga hormoner man har i kroppen under graviditeten. Jag som älskar mat i vanliga fall!

   
 
Galet innördad på  min gravidapp som jag följer varje vecka. M är inte lika road av att höra i detalj om de olika utvecklingsfaserna utan ser fram emot ultraljudet istället!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s