Nya träningsskor

Jag stoltserar inte med en träningsskogarderob med tiotals par. Snarare tvärtom. Uteskor, inneskor och cykelskor. Typ så. Några för vinterlöpning med gummidubbar finns också men det är det stora hela.

Normalt sett kör jag skor med barfotakaraktär inomhus men då jag i mitt kämpande med att hålla foglossning så långt bort ifrån mig så länge som möjligt ( än så länge – nada!) kom jag att utvärdera även skorna och tänkte om.

Mina nya inomhusskor är ett par, än så länge, kritvita, Nike Air Max som jag testat under några pass nu.

Nike är en av mina favoriter sedan länge och dessa skor känns stabila på mina smala fötter och höga fotvalv. 

Skorna har hängt med både på shape-pass men även under ett hederligt konditionspass i stakmaskiner, på löpband och på crosstrainer. Det känns ju något annorlunda att ha stödet från skon främst i olika övningar som kräver extra balans, men med tanke på lilla magen som växer för var dag känns det bara bra! 

   
 
Det här inlägget är publicerat i samarbete med Activeinstinct.se.

Annonser

2 svar till “Nya träningsskor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s